Onze prachtige sauna eindelijk thuis staan!

Bodyfit

Wij hebben eindelijk onze sauna thuis staan! Dit nadat wij bij meerdere bedrijven zijn geweest in de hoop er eentje te kunnen vinden. Het liefst wilde wij er eentje zien te vinden waarbij de kosten alsnog aan de lage kant zijn. Dit laatst was nogal lastig aangezien wij het vrijwel overal erg prijzig vonden. Zonde aangezien het voor ons een stukje rust is wat wij in huis willen halen.

Sauna

Onze zoektocht online voortgezet

Aangezien wij niet zo van het opgeven zijn, heb ik ervoor gekozen om weer eens op het internet te gaan zoeken. Ditmaal ben ik terecht gekomen op de website van Bodyfit.nl. Hier kun je een sauna voor thuis aanschaffen en zelfs een zwembad laten plaatsen! De kosten die zij hanteren past perfect binnen ons budget. Zodoende heb ik ervoor gekozen om een bestelling te plaatsen bij dit bedrijf. Nadat wij de bestelling hebben geplaatst bij dit bedrijf, had ik de bevestiging al in de mail ontvangen. Hierdoor wist ik zeker dat het allemaal goed gaat komen! Persoonlijk ben ik zeer te spreken over dit bedrijf. Voordat ik het wist kreeg ik al een mail binnen met de datum waarop zij het komen leveren!